Bane

Syvende og siste runde av Herregruppas winter tour

Av:   |  Publisert: 24. mars 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det var tre i toppen som det stod mellom, og rokkeringer ble det fra den siste runde.

Med 13 stk på startstreken på Harbour Town Links, så var det siste mulighet å gjøre endringer på OOM listen.

Det var de tre som lå i toppen på OOM fra sist runde som skulle fordele de tre plassene på topp til slutt.
Vi satte dem i en lederball, så de kunne presse hverandre så langt det gikk.
To av av de tre forbedrert sin OOM poengsum på dagens runde.
Det som er imponerende er hvor stabile nr. 1 og 2 har vært i alle runder.
Ingen av dem har vært utenfor topp 3 på noen turneringer

Dagens runde ble vunnet av Jostein Olsen med en 63 runde (-8)
Andre plass gikk til Thomas Astrup med en 72 runde (+1)
Tredje plassen gikk til Lars Vidar Greftegreff med en 78 runde (+7)

Dagens resultat finner du her.

Jostein Olsen stilte opp i 4 turneringer og står bokført med tre 1 plasser og en 2 plass. og vant dermed årest Winter tour på Custom Golf, Med det fikk han med seg 1400kr i gavekort og en Bettinardi putter sponset av Custom Golf.

Thomas Astrup har deltatt på alle 7 turneringene og alle er innefor topp 3, noe vi syntes er veldig imponerende. Thomas står til slutt bokført med en 1 plass og tre 2 plasser. Han endte på 2 plass i OOM og fikk med seg 1100kr i gavekort

Øivind Karlsen kom inn på en høy score i dag, men ingen av utfordrerne greide å ta hans poengsum. Øivind ble bokført med en 1 plass to 2 plasser og en 3 plass som tellende, og ente på 3 plass i året OOM og med det 950 kr i gavekort.

OOM finner du her.

Herregruppa vil takke alle som var med på årets winter tour og håper å se alle på turneringer i løpet av sommeren.