Kurs

Pro/Instruksjon

Hei, jeg heter Håkon Svenneby og er ny golfinstruktør ved Hakadal Golfklubb for 2024 sesongen. Jeg kommer fra Indre Østfold og har spilt golf siden jeg var 10 år og har vært helt hektet siden den gang. Jeg liker å utfordre meg selv ved å spille golfturneringer (Norgescup og Østlandstour) og er i år en del av satsningsgruppen til Hakadal Golklubb. Jeg er utdannet kroppsøvingslærer, har juniorlederkurs og VTG-kurs via NGF, tatt TAU via PGA Sweden og er medlem av PGA Norway.

Min filosofi er å gi gode råd tilpasset til den enkelte golfspiller. Vi er forskjellige og svinger ulikt, derfor trenger du råd som er tilpasset deg. Når det er sagt finnes det en del grunnprinspipper som alle golfere kan dra nytte av.

Jeg deler sving-instruksjonen min inn i to hovedelementer:
Del 1 er alle forberedelsene du gjør før du skal slå. For eks; rutine, sikte, oppstilling, balanse, grep, ballplassering.
Del 2 er selve svingen, som kan deles inn i blant annet; starttrigger, baksving, nedsving, gjennomsving, tempo og styrke. Dette gjelder for alle typer slag enten du putter, chipper, pitcher, slår bunkeslag eller slår fulle slag.

Standardpriser:

15 min = 250,-

25 time = 400,-

55 time = 750,-

Banespill 9 hull: 1500,-

Book protime via Proplanner i golfbox når du er innlogget, sende meg en sms på: 41617561 eller en epost på: hkongolfi@gmail.com
Gleder meg til en spennende sesong her på Hakadal Golfklubb :)

Mvh

Håkon Svenneby