Bane

Midtsommersfesten 2018

Av:   |  Publisert: 26. juni 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det tok helt av på Aas Gaard!

Midtsommersfesten 2018 var uten tvil et vellykket arrangement med over 150 personer tilstede. Festen var avholdt i forbindelse med årets største fellesgolfturnering (midtsommer scramble) hvorav circa en tredje del av de 98 spillere ble igjen til kveldens aktiviteter.
Vi skulle gjerne sett enda flere golfere, men er utrolig glad for hvor stor interesse det var blant det lokale miljøet, - noe som også var hensikten vår.
Festen var en opptrapping fra fjorårets karaoke kveld og både Golfklubben og Aas Gaard har lyst å gjenta arrangementet neste år.
Scenen og utsyr ble rigget og snekret av Henning, Alex og «Dirty Roses»- gutta kvelden før i 10m/s vind. Vi takker for innsatsen!
Da kvelden kom fikk vi heldigvis solrik og vindstille forhold, stolene og bordene var full av glade mennesker. Bålpannen var i full fyr da solen gikk ned.
Cafaen gjorde en kjempe jobb og betjente mengder folk som ikke gjenspeiler en vanlig lørdagskveld på Aas Gaard.
Vi takker de 3 hovedartister/bandene for innsatsen:
Eufonica: Første på scenen var Marit Jordbræk og Jeanette Richwood fra Hakadal. De er kollegaer på MS-Senteret og har spilt sammen i flere år. De underholder av og til på MS-Senteret, har hatt konsert under Kulturuka på Kirkerud Gård og tar andre oppdrag. Det var en nydelig opptreden av flere klassiske akustiske låter både norske og internasjonale. Eufonica er den perfekte lokale kvinnelige duoen som vi ønsker å se mer til.
Nawar: Neste artist på scenen var Nawar Alnaddaf 23 fra Oslo, som flyttet til Norge fra Syria for 4 år siden. Hun spilte den Syriske instrumentet ‘Oud’. Låtene var fra Syriske folkemusikk og satt et annet smak og perspektiv på kveldens musikalsk innehold. Nawar har tidligere spilte på mange forskjellige arrangementer i hjemme landet og i Oslo.
Dirty Roses: Siste på scenen var de lokale gutta fra Nittedal, alder 15-17 år. Dirty Roses er et nylig etablert band som eide scenen med selvtillit og presterte forbi alles forventninger. Kristoffer Antonsen - Gitar og vokal, Leadgitar - Henrik Wold. Trommer - Martin Leth Aulisether. Bass - Fredrik Øwre Ruud. Gutta etablerte bandet i fjor høst og de genererte mye energi og rocka godt med god musikk. Noe cover og noen riktig fengende låter de har laget selv. Det ble god fart i både dansefoten og «syng med stemmen» fra folket på festen. Definitivt et band for fremtiden som vi gleder oss til å se igjen på Bygderock 1 september.
På slutten av settet sang Johnny Elvis Engebretsen 3 Elvis låter sammen med gutta som traff bra blant publikum.
Deretter var det diverse innslag og underholdning med karaoke til slutt da flere fra publikum var på scenen.
Neste år blir det muligheter å kjøpe drikker ute, og litt annet konsept knyttet matserving. Vi har også lyst å ha flere artister på scenen.
Vi gledelig ta imot forslag til arrangementet og epost kan sendes til arrangør ansvarlig alexrichwood@icloud.com vi er ut etter flere ung/etablerte artister.





Med vennlig hilsen
Henning Wold og Alex Richwood
Festkomitéen