Turneringer

Klart for Monster 4 teesteder onsdag

Av:   |  Publisert: 9. juli 2013  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Hele 18 spillere ble med første året, og 4 runder hvor man spiller 18 hull fra alle utslagsteder blir en skikkelig utholdenhetstest. Les mer i saken

Da er det klart for monster 4 teesteder, og det blir 18 tøffinger som kjører på denne dagen. Hilde Bosch er eneste deltaker i dameklassen, og det er skikkelig sporty gjort å bli med på alle teesteder av Hilde! Bare å glede seg til utpå kvelden når vi står på hull 18 helt på toppen, og skal slå oss over vannet på hull 72 for dagen:-)




Startliste

Resultatene legges inn forløpende i golfbox.  

Tiger Woods og Bubba Watson bruker jo fire dager på det Hakadal gjør på en dag:-)

Vi har bestemt oss for å gjøre det veldig effektivt på de to første rundene og kjører fotløpende start i toerballer fra 47 og 50 fra kl 05:00. Da regner vi med at vi har god tid på å rekke utslag kl 08:30 og frem til 09:20 som vi har blokkert i golfbox. Det er tillatt med tralle, og pyser kan ha med Caddie!

Etter runde 1 bytter vi makker med nærmeste gruppe, og starttider blir generert fra golfbox. Det er viktig å være klar litt før tiden hvis det er klart for å slå ut, og gjør alt du/dere kan for å henge på gruppen foran.

De to siste rundene kjører vi i 6 stk treerballer, og lar resultatet fra de to første rundene avgjøre hvem som går med hvem i lederballen!

Dette blir gøy, og det er netto slagspill hvor vi må hulle ut på alle hull! De som har over 18 i hcp spiller stableford!

Vi ønsker alle lykke til, og husk å ta med drikke og frokost for førsterunden selv. Vi satser på å ha kafeen åpen for en kaffe mellom runde 1 og 2, men regn med veldig korte pauser :-)

Etter runde 2 blir det en god varmlunsj, mens vi venter på ny starttid!

Værmeldingene er med oss, og det blir en fin dag med over 20 000 m med golf!