Seniorer

Senior Innesesongen starter til uken!

Av: Hakadal Golfklubb  |  Publisert: 27. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Da er det igjen duket for innegolf og det blir to muligheter for seniorer i uken. Les mer i saken

Seniorene til Hakadal har i en årrekke spilt en gang i uken på Frysja på Custom Golf.
Det fortsetter i år også med påmelding i Golfbox. Klubben har jo som kjent startet opp et samarbeid med Oslo Golfsenter på Økern også. Hakadal Golfklubb kjørte en undersøkelse blant de som spilte innegolf i fjor om hvor det skulle spilles i vinter. Det ble som i de fleste valg jevnt men med et lite overtall på Oslo Golfsenter.

Styret i Hakadal Golfklubb i samarbeid med seniorgruppa bestemte i forrige uke at det prøves med to runder i uken i år da det var så jevnt i avstemmingen. Det betyr at de ivrigste kan være med to ganger i uka.

På Oslo Golfsenter vil du da trenge Trackman appen og har du ikke lastet ned den ennå finner du mer informasjon via denne lenken.

Turneringene vil da gå på tirsdager og torsdager med Frysja på tirsdager og Økern på torsdager.Oppstart allerede til uken og påmelding til runden på torsdager på OGS finner du i denne lenken. I runden på Frysja er det som tidligere år påmelding via Golfbox.

Resultatet av undersøkelsen finner du under:


Da er det uansett klart for senior innespill og føste mulighet er torsdag 2 november og klikk på bildet under for påmelding og mer informasjon.
Lykke til med sesongen!