• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Daglig leder91346692
   Bommen og marka91392021
   Kafeen93419810

Kurs

Ny forbedring som kan gi mindre irritasjon.......

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 6. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Johnny Engebretsen og Øystein Ek har gjort hull 6 bedre for mange av oss. Les mer i saken

Hvem har vel ikke slått en perfekt drive på hull 6 midt i fairway og gått veldig fornøyd de 180-190m ned til der hvor du trodde ballen lå og ikke finne den........................

Hull 6 er jo et vakkert hull med god utsikt da du står høyt med god oversikt. Vi alle frykter jo vannet på høyre side som snart må graves opp da vannet er full av golfballer vi trodde lå i fairway:-)

Johnny og Øystein som vedlikeholder vanningsanlegget og merker banen på dugnad for oss har sagt at nok er nok og på onsdag bygde de en liten voll som skal stoppe ballene som ruller ut etter en god drive midt i fairway. Den vil ikke stoppe slag som har stor slice eller hook for venstrespillere men den vil kanskje stoppe noen fine driver fra å gå i vannet som er fortjent.

Gutta ber oss være påpaseliog med å ikke tråkke i vollen nå før den har fått satt seg og gress grodd til. Blir nok litt lengde på gresset etterhvert da vi nå ikke kan klippe vollen eller på innsiden men kjenner vi Johnny og Øysten rett går de der ukentlig med streamer og sørger for at vi som spillere for en flott opplevelse og finner ballen vår!
Tusen takk gutter!
Hilsen Banemannskapet