• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Hakadal Golfdrift91346692
   Bommen og marka91392021

Klubben

Velkommen til baneåpning!

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 24. april 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I morgen smeller det og blir gøy å komme igang igjen! Les mer i saken og se hvem som er månedens medarbeider.

Hei velkommen til baneåpning!

Utrolig flott at vi kan åpne opp for golf i disse Koronatider og for at vi skal være helt sikre på at vi ikke blir stengt ned igjen av myndighetene må vi ta noen forhåndsregler sammen.
 
Det er oppslått regler utenfor Proshop og på tavle ned mot Tee 1 hvor deres gruppe vil kunne stå og vente til de foran har slått ut og begynt sin runde. Det er jo lov å pugge disse reglene ila kvelden så du slipper å lese. Det kan du gjøre her.
 
Vi har noen regler som ikke står i NGF sine skriv og det er følgende.
 
 • Putting greenen vil være stengt i starten da vi ikke tar sjansen på at det samler seg mer enn 5 der. Det er også et VTG kurs i helgen med 4 deltakere og 1 trener som benytter venstre side av rangen og putting greenen som vil være inngjerdet.
   
 • Det er strengt forbudt å gå opp til rangen og varme opp om du ikke har booket tid i Golfbox. Gjør heller noen gymnastikkøvelser på plenen utenfor Proshop.
 
 • Ingen Scorekort deles ut og vi anbefaler å bruke en av alle appene som finnes eller rett og slett spille uten å telle.
 
 • Proshop vil være åpen, men maks lov til å være 2 stk i shopen samtidig med den som jobber der som tredje person.
 
 • Dere som har skap i Stabburet kan bruke disse men unngå å ta på andre skap enn ditt eget og maks to personer inne i stabburet samtidig.
 
 • Du vil kunne kjøpe kaffe, sjokolade og mineralvann i Proshop. Ingen matservering nå i første omgang så trenger du ekstra næring ta med matpakke da kafeen vil være stengt fremover en stund til. Ingen søppelkasser etter regler fra myndighetene så ta med eventuelt søppel hjem.
 
 • Betaling skjer kun med kort og du holder kortet mot kortleseren og slår koden din med en peg du får av oss og den kan du bruke hele rundenJ
 
 • Bruk antiback før du går inn i shop og ved utgang
 
 • Billeie kun tillat for de som er totalt avhengig, og kun lov til å være en person på bilen om man ikke bor i samme husstand. Brudd på dette medfører utestengelse i en måned.
 
Vi har egne ballplasseringsregler som du kan lese mer om på skiltet ned til Tee 1 når du kommer.
 
 
Månedens medarbeider er kåret og han vekket som vanlig fuglene i dag også og sørget for klorkalsium på veiene slik at vi unngår støving når alle bilene kommer i helgen. Tusen takk til Thomas Fearnley (87) og assistenten Balder (10)  som står på dagen lang for golfen i Hakadal.

Månedens medarbeider Thomas Fearnley og assistenten Balder
 
Handicaptellende eller ikke?
Du bestemmer selv, men vi oppfordrer til å spille golf for gøyJ
 
Vi har kjøpt inn en egen hullkoppløsning for at den som ønsker å kjøre handicaptellende runder kan gjøre det så klart og vi viser hvordan det funker i denne videoen.
 
Da sees vi ila helgen og husk å vise hensyn, bukke nikke og neie men ikke håndhilse og klemme hverandre.
 
Bare å glede seg og god helg.
 
På vegne av alle som har stått på for vår fantastiske bane, Tusen takk!
 
PS: En siste ting hvis du har lest deg helt hit, håper vi du kan støtte oss i vår Spleis for ny ballmaskin. Det er nå kommet inn kr  21700,- pr nå, men vi trenger ca 100 000. Pengene er øremerket ballmaskin og vil stå på konto til vi har nok penger til å handle. Klikk her for å bidra og betaler du inn kr 1000 får du et rangekort verdi kr 750 med oss som takk for støtten.