• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Hakadal Golfdrift91346692
   Bommen og marka91392021

Klubben

Turnering med nesten 300 deltakere og Svein Eng vant K2

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 12. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

En stor turneringshelg er over og vi kan gratulere Svein Eng med seier i dagens runde. Les mer i saken

Det var to forskjellige turneringer over to dager og mange av de samme var med begge dager. Det var mye flaggprat i helgen da lørdagens plasseringer var plasseringer vi sjelden ser og får se igjen.

Når det er sagt så klarte Fredrik Gruffman og Ola Hjort å gå banen på minus to og minus 1 på lørdag og lot seg ikke påvirke av praten som oppsto i de fleste baller. Det er sterkt og mange kan nok lære noe av Fredrik og Ola der.

Vår egen Thomas Astrrup leverte veldig god golf lørdag og ble nr 4 med pluss 4.
Alle lørdagens resultater finner du her

Søndag var pinneplasseringene tilbake på det normale og det passet veldig godt for Stig Rune Jacobsen som forbedret seg med 7 slag på søndag ovant på minus 2.

Vår egen Svein Eng gikk banen på 77 slag i dag ( +5 ) og vant dermed klasse 2. Seniorgolfens altmuligmann som alltid stiller opp for at alle andre skal ha en god dag gir på bildet en gavsjekk i premie til Svein. Vi gratulerer også nevnte Asle P Johansen med seieren i klasse og Asle fullførte på 79 slag i dag som gir 66 netto! På bildet ser vi Svein gi premie til Asle også:-)

Vi takker våre alle spillere, banemannskap, frivillige, ansatte i Proshop og kafe og spesielt takk til Asle P og NSG for to fine dager nok en gang og takker for en god seniorsesong og ønsker alle seniorer som er kvalifisert lykke til på Landsfinalen.

Her kan du se søndagens resultater