Klubben

Trekning av Fearnleyfella og Belek opphold på årsmøtet!

Av:   |  Publisert: 18. januar 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Les mer i saken

Generalforsamling og årsmøtet holdes i starten av mars og i år vil vi ha to godbiter på selve årsmøtet til klubben som holdes rett etter Generalforsamlingen hvor bare aksjonærer kan møte.

Da vil vi trekke vinner av årets Fearnleyfella samt en heldig vinner som får være med til Belek på årets vakreste eventyr. Les mer lengre ned i saken.
Vi kommer tilbake med eksakt dato for Generalforsamling og Årsmøtet i egen epost over nyttår en gang.


Turen er satt til 18-25 april og vi reiser til Belek og skal bo på Sirene Hotel. Vi må ha alt klart før 20 desember, så siste frist for påmelding er 20 desember

Flyplassen vi reiser til heter Antalya og de fleste vil nok reise med Norwegian. Som vanlig i Tyrkia og Belek er det All inclusive og all mat og drikke på hoellet er inkludert. 5 runder golf er også inkludert.

24 plasser og førstemann til mølla. Nytt av året er at du kan vinne turen med å ta lodd via
Vipps, søk opp vippskode 107164

Du kan gjerne melde deg på turen og vinner du får du pengene igjen hvis du har betalt.

Når vi sier turen mener vi golf, fri mat og drikke, opphold og transport til og fra flyplassen. Flybilletter må du ordne selv.
Her er link til en PDF du kan laste ned og du melder deg på turen til info@hakadalgolf.no 


Martin Pro pleier å være med på disse turene men foreløpig er ikke dette helt avklart. Vi håper Martin får anledning til å være med og blir han med er det fellestreninger med oppfølging inkludert i prisen.

Kom igjen og bli med du også. Påmelding til info@hakadalgolf.no