• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Hakadal Golfdrift91346692
   Bommen og marka91392021

Klubben

Sterke resultater i dagens Midam turnering!

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 5. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kenneth Transeth gikk på 7 under (29 slag ) på front i dag med 2 eagler. Det holdt til seier med klar margin. Våre egne Johnny Engebretsen og Robert Solum ble nr 2 i sine klasser- Les mer i saken

22 spillere fullførte og vi møtte Kenneth utenfor Proshop en god time før vi åpnet så her hadde vi med en utøver som ville noe. Lite ante vi at når han rundet hadde han klart 2 eagler, 3 birdies og 4 par på front og suverene 29 slag
(-7 brutto) etter 9 hull.........

Vi er imponert og spurte Kenneth hva som gjorde dagen så bra og her er svaret fra Kenneth: Jeg må si det var greenenesom var årsaken. Front greenervar jevne og mye og jeg følte det lett å kontrollere stopp og spinn på greenene. Jeg hadde jo også dagen da det ble eagle allerde på hull 1 med en putt på 8-9 meter. Samt eagle på hull 6 etter en høy fade som gjorde at ballen stoppet på flekken på greenen. Man kunne gå for linjen man ser for seg når greener er så jevne og raske. Flott og morsom bane og en bane jeg kommer tilbake til da det var min første runde i Hakadal.

Ja det er helt sikkert du gjør Kenneth, vi hadde før runden annonsert at  istedet for closest to pin så satte vi opp en premie på en full ball i Hakadal på den som hadde flest birdies i dag verdi kr 3600,- Og med dine 5 birdies og to eagler ble du suveren vinner av den konkurransen og billetter kommer på Golfmore. Gratulerer med seier og flott resultat.

I Pro klassen var det kun 1 deltaker og Ross Robertson fra Grønmo leverte også en knall runde med 68 slag.

Av våre egne spillere i dag var både Robert Solum og Johnny Engebretsen i toppen og begge sikret seg en flott andreplass.
Alle resultater i denne linken: https://www.golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2442905/leaderboard