Klubben

Siste reis.........

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 16. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Hva skjer med golfreiser fremover og flypriser etc etc! Dette kan kanskje være siste mulighet for det Støre kaller vanlig folk!

Renta går opp, strømmen og drivstoff blir dyrere........... Fortvil ikke da vi har sikra oss en flytur til Spania på en flott bane og stilig hotell. Kan dette være den siste golfreisen vi vanlige folk har råd til.........? Vi har sikret oss 24 plasser og vi er i vår tidligere Pro Martin Brannstrøm sitt område og stor sjanse for å treffe Martin noen av dagene og få seg en leksjon. 

Vi har kun frem til 18 juli på å bestemme oss da SAS sikkert ønsker å selge billetter dyrere etter den datoen....... Turen arrangeres sammen Golfbreaks som er størst på golfreiser i Europa. Vi har som nevnt 24 plasser og det blir førstemann til mølla. Blir vi ikke 16 påmeldte før 18 juli avlyses turen og vi kommer ikke til å arrangere flere turer på en stund. 


Se hele presentasjonen via denne lenken i PDF

Så meld deg på med en epost til meg på torve@hakadalgolf.no og vi sender over mer påmeldingsinfo. Har du spørsmål ang turen er det bare å bruke samme adresse.
Tot