• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Daglig leder91346692
   Bommen og marka91392021
   Kafeen93419810

Klubben

Golfbox med ny lansering 16 august.

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 11. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Les mer i saken og se hva det gjør for deg!

Golfspillerens GolfBox - NYTT og MODERNE - men ellers det samme!  

Til deg, spilleren som er vant til å bruke GolfBox, har GolfBox AS nå laget en ny og moderne versjon av løsningen, med ny teknologi som er skalerbar til alle enheter, både liggende og stående.  Funksjonene er de samme.

Det er ikke kommet nye. Men opplevelsen er ny og moderne og teknologien bak er ny.  Den nye teknologien gjør det lettere å legge til, endre og tilpasse nye funksjoner fremover.  Den nye løsningen kommer også på sikt til å erstatte den eksisterende Appen på de fleste områder, og registrering av score kommer f.eks. til å benytte samme teknologi, som dere kjenner fra turneringsmodulen.  

Golfbox planlegger også å forbedre elektroniske scorekort, med digital signering for markør og spiller. I tilknytning til bekreftelser av starttider vil du få mulighet til å få scorekort digitalt på mobilen.  Vi håper at du som bruker av GolfBox, vil ta godt imot den nye løsningen.  Den nye GolfBox spiller lanseres tirsdag 16. august 2022.  

Husk: Funksjonene i GolfBox er de samme, bare i nytt design som er tilpasset slik at det passer alle enheter, både liggende og stående.