Klubben

Går mot baneåpning!

Av:   |  Publisert: 27. mars 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det så lenge litt usikkert ut med aprilåpning i år da vi har hatt mye is og gutta har vært ute med jevne mellomrom og fjerna is på greener. Les mer i saken!

Det som tidligere var en vanlig 17 mai åpning i Hakadal har blitt aprilåpning de tre siste årene og holder været seg slik fremover lukter det april med god margin i år også!

Et bilde av hull 9 tatt i dag og lett å skjønne at fresing av fairwayer er et must for oss i Hakadal!

Gutta åpna også vannkranen i dag og er vi heldige vil telen slippe i dagene fremover og vann blir tilgjengelig på fairway og greener!

Korthullsbanen ligger litt i skyggen og tre av greenene har fortsatt snø, men vi åpner så raskt snøen er borte så følg med på banestatus fremover.

Bjørn Fulland og dugnadsgjengen kommer i morgen og har du lyst å bli en del av de kontakter du bare Bjørn på tlf: 92249912 og i morgen er det mulig vi rekker å koste/rydde rangen og sette ut matter! Rangen med god smelt og tørk kan kanskje åpnes til helgen men avhengig av tørk slik at ikke alle baller plugger seg.

Tot er som vanlig optimist og jeg tipper åpning 22-23 april i år også :-) Været må selvfølgelig spille på samme lag som oss og vi heier jo på været og sikkert motsatt!
Hull 9 i dag og hvis ikke rangen åpner lørdag er det fortsatt full fart i Varingskollen med ski/fest og moro!

En liten ting til hvis du har orka og scrolla deg helt ned hit!
Du som er aksjonær kan faktisk gjøre en kjempedeal ved å klikke her eller på bildet under!