• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Daglig leder91346692
   Bommen og marka91392021
   Kafeen93419810

Klubben

Flommen over

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 4. oktober 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det gikk bra og bruer og bane har klart seg fint. Les mer i saken

Da er helgens store nedbørsmenger tatt vare på for en stund og er nå på tur nedover mot Øyeren og vi håper dere lengre ned i bygda ikke får noen problemer med alt vannet. 
Her på banen har det vært en tøff dag/kveld i går men ila natten er vannet på retur og det ser ut som vi kan ha åpen bane i morgen.

Dessverre er alt vann på gården, kafeen, Proshop, kontorene og boligene dessverre ute av drift pga oversvømmelse i verkstedet hvor strømmen til pumpene ligger.

Det betyr at proshop og kafeen holder stengt i allefall på tirsdag også.

Selvfølgelig bilforbud på banen og bunkerene blir tatt ut av spill da vi må fokusere på å reparere veiene. Banen holder som sagt åpen på tirsdag men vær forsiktig i skråninger og opp og ned på teesteder da det vil være fryktelig glatt. Usikker på om vi får klippet greener i morgen og hastigheten på greener vil selvfølgelig være langt utenfor hva du er vant til i Hakadal!

Vi oppdaterer banestatus hver dag fremover og legger ut noen bilde rfra i dag tidlig hvor du kan se at vannet er på retur!

Under ser du skadene ved brua på hull 3 til hull 4 og over ser du at vannet gikk over veien på hull 2 i går kveld men kraftig på retur nå i dag!