Klubben

En bønn fra banemannskapet

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 21. juni 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Raker skal legges tilbake i bunker, les mer i saken

Av en eller annen grunn er det veldig få av våre medlemmer og gjester som ikke ser den store hvite merkingen med stor rød skrift på rakene våre. Der står det klart og tydelig LEGG RAKEN TILBAKE I BUNKEREN I SPILLERETNINGEN TAKK.

Det hadde vært utrolig bra om du som leser dette kan være med på en kampanje og følge litt ekstra med fremover da det faktisk er et stort problem for oss og da spesielt banemannskapet som klipper rundt bunkeren tre ganger i uken.

Vi har ca 60 bunkere og hvis banemannskapet skal av maskinen sin må han finne nærmeste flate plass å parkere, aggregatene heves, motor stoppes og ut for å flytte raken og så starte opp igjen i motsatt rekkefølge for å begynne klippingen igjen! Det tar fort et par minutter eller mer avhengig hvor på banen.

Regnestykket blir da hvis 40 bunkerraker som skal flyttes tilbake fordi spillerne ikke ser det store klistremerket med teksten LEGG RAKEN TILBAKE I BUNKER I SPILLERETNINGEN TAKK, eller kanskje aldri blitt fortalt at det skal være slik.

2 x 40 min er 80 minutter lengre tid å klippe samt mange farlige situasjoner for banemannskapet med opp og ned av store maskiner mange ganger om dagen så det er ikke et tema da vi ønsker trygghet for våre ansatte og frivillige.

Så oppfordringen er at vi nå sammen fikser dette problemet og du som god ambassadør gjør dette selv og "passer" litt på medspillerne og forklarer de hvorfor det står LEGG RAKEN TILBAKE I BUNKER I SPILLERETNINGEN TAKK :-)

PS: Hadde alle gjort som de lærte på VTG kurset om god etikette og rakte bunkeren etter seg også hadde vi også spart mye penger og resurser på å rake bunkerne med kjøretøy og kantene ville vart lengre da vi hadde sluppet å kjøre ut og inn med maskin 3-4 ganger i uken.

Ble litt mye bunker her nå men faktisk mye sikkerhet for våre ansatte samt at det sannynsligvis er hyggeligere om det hadde vært klipt der raken ligger på det øverste bildet!