Klubben

Det er vinter igjen dagens planlagte kickoff utsettes en uke

Av:   |  Publisert: 25. april 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Dagens bilde tatt fra soverommet til Tot forteller det meste om situasjonen. 10-15 cm snø og snør fortsatt! Les mer i saken!

Gruppeledere og trenere skulle i kveld ha kickoff sammen vår nye Pro Martin Brännstrøm men utsettes en uke til det er varmere i været og at rangen kan åpnes igjen.

morningens bilde fra soverommet mitt med utsikt over hull 10 forteller alt. Blir ikke bedre at de melder 3-4 minus hver natt og morgen fremover. Baneåpning er satt til helgen 5-6. mai hvis værgudene spiller på lag.

Rangen er stengt i dag også men med vind og sol i kveld og i morgen kan det hende det er mulig med treninger onsdag kveld. Avgjørelse tas i morgen tidlig!

Har du ikke meldt deg på gruppetreninger ennå finner du disse i din egen golfbox under protrainer midt på siden når du logger deg inn.
Martin har lagd en liten bruksanvisning for deg her:

Slik bestiller Protimer / kurs gjennom Golfbox?

 

1. Logg deg på med din golf ID på Golfbox

2. I Golfbox finner du vår PRO Martin Brännström Hakadal, her trykker du på knappen til høyre for navnet

3. Dette åpner en ny side som heter Golfbox Protrainer, klikk på kalenderen, som viser Martin’s tilgjengelighet og kurser.

4. Klikk på kurset du ønsker å delta i, hvis du ønsker å bestille Protime klikk på tiden som du ønsker å bestille som er tilgjengelig, og velg om du vil ha 25min / 50min.

5. Bekreftelse på din bestilling eller endring blir sendt til din e-post du har registrert i Golfbox.

Klikker du på kalenderikonet kan du veksle mellom uker!
Da krysser vi fingrene og håper på sol og vind så snøen er borte slik at vi kan starte opp i morgen kveld med dametrening kl 19 og herretrening kl 20. Husk å melde deg på!

Vinter i Hakadal 25.04.17, hull 10 skimtes til høyre i bildet og kommende værvarsel varsler om lite vekst