• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Daglig leder91346692
   Bommen og marka91392021
   Kafeen93419810

Klubben

Banestatus pr lørdag 26. mars

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 26. mars 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi har nå hatt isfrie greener i 3 uker og teesteder i 2 uker! noen fairways er også blitt brøytet og det ser lovende ut. Les mer i saken

Oppdatert lørdag 26.03 kl 10:30
Vi har som nevnt i headingen vært snø og isfrie på teer og greener en stund og det kun fordi vi har fjernet snø og is så klart. Den siste uken har vi også hatt varme dager og spesielt i går forsvant det mye snø og is. Vår utfordring er de kalde nettene og morningene, i dag var det "varmt" og kun 5 minus og sola er godt i gang nå også. Er du en av de som følger med tempraturer på banen via Yr.no kan vi fortelle deg at det hver morgen er 4 grader kaldere enn Yr melder.Rangen har også blitt frest i problem områdene rundt skogen og så snart alt er isfritt trenger rangen en uke til for å tørke opp slik at ikke baller forsvinner i bakken ( plugges ). Det betyr at hvis vi er heldige klarer vi å åpne rangen til Påske eller i beste fall en dag eller to før! 

Vi skal også installere ny programvare for uttak av baller som gjøres uken før Påske.

Som vanlig er det nå mindre snø på front hvor mye av fairways ligger i hellinger. På back har vi frest av snø på de mest utfordrende steder og allerede nå er det nesten isfritt oppe på fairway 10,12 og 17 takket være fresingen. Det kan fort bli som i fjor at vi åpner front en uke før back men det må vi komme tilbake til. Erfaringsmessig åpner vi rundt 1. mai og fortsetter været slik det har vært tror vi på det i år også. Legger ved noen bilder tatt nå nettopp og krysser fingre og køller for at vi snart får varmegrader på natten vi også! 

Hull 1 og 9 bader i sol men tiningen ikke skikkelig igang ennå nå kl 10:00Hull 10 og rangen har fortsatt snø og is men tiningen starter rundt kl 11 hver dag!

Hull 12 hadde fortsatt vært skøytebane hvis vi ikke hadde fjerna snøen og nå ser det lovende ut og på bildet under ser du hull 12 sørover


Da er det bare å glede seg til ny sesong som er rett rundt hjørnet!