• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Hakadal Golfdrift91346692
   Bommen og marka91392021

Klubben

All idrett utsatt til 13. april

Av:   |  Publisert: 26. mars 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

NGF Har forsøkt å overbevise NIF og myndighetene om at golf er en fin måte å opprettholde aktivitet men foreløpig har ikke NIF de ørene på og forholder seg til at det er likt for alle. Les mer i saken.

Denne informasjonen kom nå nettopp fra NGF 26.03.2020 kl 18:15
 

NGF sendte 13. mars ut en melding der vi anbefalte at golfen holdt seg lojale til myndighetenes vedtak om stengning av all organisert idrettsaktivitet t.o.m. 26. mars. Dette gjorde vi for å bidra til dugnaden for å hindre smitte av korona.

Parallelt har vi kontinuerlig jobbet for både å forberede en baneåpning med restriksjoner, og for å få nasjonale myndigheters aksept for en slik åpning. Vi har påpekt at golfen er velegnet til å spille en positiv rolle for folks fysiske og psykiske helse i disse tider.

Nå har myndighetene videreført forbudet mot organisert idrettsaktivitet t.o.m. 13. april 2020. Vi vil fortsette å jobbe hardt og kreativt for å få til løsninger så raskt som mulig, men inntil det foreligger vil NGF fortsatt anbefale at golfen forholder seg lojalt til nasjonale helsemyndigheters vedtak.

Hva betyr dette for Hakadal Golf?
Det betyr at vi nå begynner å tape penger på Drivingrangen a denne kunne vært åpen nå, og vi må utsette planlagte nybegynnerkurs. Selve baneåpningen går sin gang og planen er som alltid å ha åpen bane ca 1. mai. Men her spiller jo værgudene inn og foreløpig ser det jo bra ut. 

Vi støtter de vedtak som blir gjort av NGF og bidrar i dugnaden om å ta knekken på Koronaviruset. 

Vi kommer tilbake med ny info så raskt vi har men foreløpig holder vi driving range stengt frem til 13 april eller så raskt vi får kontrabeskjed da NGF jobber for at golfen skal få komme igang tidligere.