Bane

Oppdatert 8.8 kl 12:30, banen holdes stengt onsdag 9 også.

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 8. august 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Myndighetene varsler så mye nedbør at det er fare for liv og helse! Vi følger opp med å stenge banen i to dager men kan åpne opp igjen på kort varsel hvis værvarslet er feil. Les mer i saken

Pga myndighetenes røde varsel om opp til 120 mm regn de to neste dagene velger vi å stenge banen.

Banen er allerede veldig våt etter gårsdagens styrtregn som du kan se på bildet fra i går. Dreneringen er god og vannet blir raskt borte når det er opphold. I dag er det over 220 spillere ute på banen og fine forhold for golf i dag.

Vi vil da slette starttidene mandag og tirsdag men som nevnt kan vi åpne opp på kort varsel om regnet uteblir eller blir mye mindre enn varslet. Følg med på banestatus på forsiden av våre hjemmesider.

Det betyr at vi også stenger Proshop og kafeen disse dagene. Telefonen i Shop vil heller ikke være betjent mandag og tirsdag.

En oppdatering vil komme før onsdag i tilfelle det blir flom og bruer blir tatt og veier ødelagte, da kan fort onsdagen ryke også.

Så da gjør vi som myndighetene oppfordrer til å bruke dagen i dag til å flytte ting fra kjelleren, sikre ting i hagen da det visstnok skal følge med sterk vind og været har fått navnet HANS.