• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Daglig leder91346692
   Bommen og marka91392021
   Kafeen93419810

Bane

Mye snø igjen 2. påskedag

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 10. april 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi har i dag frest opp matteplassene på drivingrangen men fortsatt 60 cm snø! Se bilder og les mer i saken


En liten oppdatering på forholdene på banen 10.04.2023.
Det har vært en vinter med mange snøfall og temperatursvingninger og banesjef Anstein har vært aktiv i hele vinter med fjerning av snø og is på greener. Det har gitt resultater og vi har hatt isfrie greener siden en god stund før Påske. Det er også startet med å frese av snø på teesteder og det ser ut som det har vært en ålreit overvintring. Se bilde av teesteder på hull 10 lengre ned i saken.

I dag har vi vært og fjerna snø på rangeplassen hvor mattene skal ligge, det ser ikke ut som vi klarer noe åpning før 1. mai her da det ligger 60 cm snø, men vi kommer til å fjerne snøen fra selve drivingrangen også og så krysser vi fingre for at vi får god smelt i noen uker nå. Snøen er veldig tung og noen parti med is i snøen så jobben er vanskeligere enn tidligere år og i fjor var vi snøfrie i mars og rangen åpnet 8. april som du kan se i denne saken.

Vi har et VTG kurs helgen 22-23 april og kanskje kan vi få ut mattene til da slik at vi får gjennomført kurset?

Vi vil holde dere oppdatert i ukene fremover og neste uke så følg med på banestatusen.

Baneåpning? Her er det alt for tidlig å si noe om åpning av selve banen men vi kan jo drømme om flaggturnering 17 mai i år også!!!!
Som vi ser på tommestokken strekker snøen seg helt opp til tallet 60 i dag 10.04.23.......Puttinggreenen er også bar og vært det i en god stund nå men MYE snø og is i rundt men langtisvarselet som du kan se nederst i saken er jo på vår side!
Utslagstedet på hull 10 er klart men vanskelig å finne ballen om du slår ut........Accuweather`s nærmeste punkt er Åneby men det ser jo lovende ut for smelt med noen få unntak med minusgrader om natten fremover!