Bane

Banestatus mandag 08.05.23

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 8. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fortsatt kalde netter hindrer veksten! ennå ikke hatt varmegrader på natten og det spirer men senere enn vi hadde ønsket! Les mer i sakenVi har vært ute på Front i dag og tatt noen bilder, teesteder og fairways ser veldig bra ut men ikke nok gress til å starte klipping riktig ennå! Greener er støttesådd på områder som har fått skader etter vinterens massive isdannelser og vekstduker pålagt de fleste greener!

Vi hadde en drøm om åpning på frontnine 17 mai men den kan fort ryke? I Hakadal liker vi ikke å åpne banen før alt er skikkelig på stell og vi ønsker spill på kvalitetsgreener og venter heller en uke lengre for å være sikker på at for tidlig spill og mye  tråkk setter greenene tilbake! Vi vet mye mer i slutten av uka og ny oppdatering kommer neste mandag når vi vet mer.
Under kan du se noen ferske bilder fra i dag:
Som vi ser begynner det å grønnes og de fleste teesteder har fått i gang god vekst! Fullt mulig å gå på ski på andre siden av dalen:-)

Hull 4 sin green er en av de bedre og trengs ikke å støttesås, vi ser fortsatt snø igjen i skråningen her også!

Hull 7 kan du se er støttesådd og dresset, du ser kanskje at bunkerkantene er skjært også og i dag er vi ferdige med alle bunkerne på front. Kommer egen sak om det om ikke så lenge!

Intill videre får vi bare smøre oss med tolmodighet og når vi åpner er det med gode greener som vanlig! Sjekk ny status neste mandag!