Bane

Åpning av Drivingrange neste uke?

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 6. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Blir vi kvitt nattekulden og litt is slik at rangen får tørket opp er vi klare til uka en gang. Les mer i saken.

Med minus 6 grader i går og en værtjeneste som heter YR, forteller om det samme fremover går det litt senere enn vi hadde håpet på. Bildet er tatt kl 08:30 i dag tirsdag.

Slik vi tror det blir nå, hvis vi manuelt klarer å fjerne litt is langs høyre side av rangen, kan vi klare åpning ut i neste uke en gang? ( Vi trenger også vann til ballmaskinen og det er fortsatt fryst )

Følg med på banestatusen hvor vi oppdaterer så raskt vi har noen nyheter å melde.

Selve banen ser ut til å ha klart seg veldig bra i vinter og det takket være fresing av greener flere ganger samt at vi freste de fairwayene som normalt henger etter.

Det betyr at vi kan drømme om åpning 24. april men det er jo veldig væravhengig og plutselig er Kong vinter på besøk igjen......

Vi har jo veldig gode fordeler for våre fullt betalende medlemmer og Grorud har et håp om å allerede åpne til helgen for medlemspill. Her er våre Plussmedlemmer inkludert med fritt spill og våre andre medlemmer med fritt spill i Hakadal kan også kjøpe seg en spillerett på Grorud til en god pris. Grorud har også åpen drivingrange for de som ønsker å komme i gang med litt sving allerede nå:-) Ønsker du å bruke fordelen din og kjøpe en spillerett på Grorud kontakt torve@hakadalgolf.no 

Sjekk ut alle våre fordeler via disse sidene og oppgrader gjerne til plussmedlemskap:-)

PSST: Rangeballer til salgs.
Vi har drøyt 8000 baller liggende som vi ønsker å bli kvitt og pengene fra salget vil selvsagt gå til fortsatt oppgradering av drivingrangen. Ca 300 baller i hver eske og vi har 27 esker.

Vi gjør det enkelt og selger disse for 1 krone ballen for de av dere som har en plass dere kan trene hjemme.
eller det beste er vel om noen vet om en klubb/anlegg som kan kjøpe hele partiet for kr 8000,-

Bare å kontakte torve@hakadalgolf.no om du vil kjøpe noen esker eller vet om noen som vil ha alt på en gang.
ca 300 baller i hver eske!