Klubben

Lær deg hvordan du får varsel om tralleforbud etc etc!

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 21. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Banen er i ferd med å tørke opp og vi har fått klipt nesten overalt. Lær hvordan du kan få varsel hvis du har booket en tid vi må varsle deg om i saken

Se video av hvordan du setter opp varsel ved endringer i golfbox her

Vi har nå hatt to fine dager med brukbar tørk, et fantastisk arbeid er gjort av gutta som nå har fått klipt så og si hele banen med unntak av de aller våteste områdene som vi fortsatt må holde oss unna.

Vi håper yr.no bommer på sine meldinger i helgen og at vi kommer oss gjennom en helg med mye golf. Det er tralleforbud fra nå og utover i Pinsen men det kan endres, og vi vil gi beskjed via golfbox og her på banestus på hjemmesidene våre.

Problemet vårt er at når vi skal gi beskjed via systemet er at de færreste av dere har registrert i golfbox at dere vil motta en sms vi faktisk betaler for:-)
Det betyr noen kjedelige situasjoner hvor Proshop må avvise folk som kommer med tralle eller må ha bil for å spille.

Det kan du unngå, spre det gjerne til venner og se hvordan du enkelt setter opp dette via

denne videoen.

Under kan dere se at vi starta med rotorklipping med aggregat tirsdag utpå dagen. Det aggregatet bruker vi normalt på røff men kan stille det ned i fw høyde men blir ikke like fint klipt. 
Ble mye gress klakker men med to runder klipping og fram og tilbake med blåsemaskin har det nå blitt spillbart og tørket mye opp.

God runde og la oss håpe det kommer mindre regn enn hva yr.no forteller oss.