Salgsmedarbeider Proshop

Publisert: 5. mars 2018  av Tor Oddvar Torve

Aas Gaard Golfpark søker etter salgsmedarbeidere i Proshop hvor salg av golfutstyr og golf og fritidsklær er hovedoppgavene. Les mer i i saken

Aas Gaard Golfpark og Hakadal Golfdrift søker salgsmedarbeider Proshop timebasert i sesong

Aas Gaard Golfpark består av en fantastisk bane i Nittedal kommune på herskapsgården Aas Gaard i Hakadal. Vi har mange og attraktive Sponsorer og kjører et stort antall turneringer for våre partnere.

Vi søker salgsmedarbeidere i Proshop timebasert i sesong og du kan forvente ca 35 timer i uka i sesongen.
Arbeidet vil starte ved oppstart av bane (rundt 1. mai) og avsluttes 30. sept.

Sesongarbeid Salgsmedarbeider Proshop Hakadal Golfdrift.

Timelønn, bonuser og arbeidstid avtales ved eventuell kontraktinngåelse

Oppgavene er varierte og krever at du hele tiden ser muligheter i salg og mersalg samt sørger for at medlemmer og gjester blir godt ivaretatt.
  • Arbeidssted blir Proshopen hvor salg og utleie av golfutstyr er hovedoppgavene.
  • Holde kontroll på varelager og rapportere til daglig leder når noe må bestilles.
  • Bistå turneringer med utskrifter av scorekort og utstyr til turneringer.
  • Samarbeide godt med Aas Kafe og bistå med salg av Kafévarer i Proshop.
  • Orden og renhold er viktig for oss og kontinuerlig rengjøring av shop, veranda, varepapp og diverse er viktig for trivselen til medlemmer og gjester.
Vi ser etter personer som er:
  • Strukturert, salgsorientert med gode samarbeidsevner med teamet i kafeen og administrasjon.
  • Utadvendt og sprer glede blant gjester og medlemmer som igjen påvirker salget.
  • Må være fylt 18 år ved tiltredelse.
  • Salg og kundebehandling er viktigst for oss og ingen krav til at du må spille golf og opplæring i golfens verden vil bli gitt.
  • Evne å tilegne seg kunnskap om golf og golfutstyr for kvalitetssalg til våre kunder.

Kontaktinfo. Spørsmål rundt stillingen samt eventuell søknad sendes til daglig leder i Hakadal Golfdrift Tor Oddvar Torve på torve@hakadalgolf.no .
Aas Gaard Golfpark
Aas Gaard 11, 1488 Hakadal.