Golfreise Marracesh i Marokko 15-22 november.

Publisert: 26. juli 2017  av Tor Oddvar Torve

Da er turen til Marokko utsolgt! Vi satser på ny tur i månedskiftet januar/februar. Følg med

Har du spilt golf i Afrika før? Ikke, da er dette muligheten, Marrachesh er "nye Belek" med samme temperaturer eller litt varmere! All inclusive er faktisk enda bedre med inkludert drikke og mat både i klubbhuset og de forskjellige restaurantene på luksushotellet Palmeraie Golf Resort.

Marracesh ligger rett innenfor Kanariøyene nesten på samme breddegrad og har derfor fine temperaurer også på høst og vinter! Banen som holder meget høy klasse består av 27 hull og alt innenfor gangavstand fra hotellet.

Handletur til eksotiske Marracesh er et must noe Per Håvard Fredrikstad kan anbefale da han har vært der før og Per Håvard blir med som reiseleder!

Prisen for en uke med golf, mat og drikke pluss fly og golfbag er kun 12990,- Last ned PDF her

VINNE TUR TIL SAMME PLASS? KLIKK HER OG MELD DEG PÅ

Det vil bli egne turneringer og gode starttider samt closest to pin hver dag med felles middager og premieutdelinger på kvelden. Egen samlet tur til Marracesh for å handle eller bare suge inn inntrykk står også på timeplanen og håper du har anledning til å bli med på tur.

Inviter gjerne golfvenner fra andre klubber slik at vi får utvidet vårt sosiale golfnettverk! Påmelding gjøres til info@hakadalgolf.no og jo raskere du melder deg på jo bedre er det for arrangører og forhåndsbestilte flybilletter

Været i november er veldig bra og under ser du hvordan været var i samme uke i fjor og ingen grunn til å frykte frost:-)