Fantastisk avslutning i Hakadal med 120 spillere fra 34 klubber!

Publisert: 28. september 2013  av Hakadal Golfklubb

Playstation var med på å lage en flott avslutning på den delen av turneringssesong som er åpen for spillere fra andre klubber. Totalt 120 spillere fra hele 34 klubber var med på årets siste åpne turnering i Hakadal.

Playstation Open 2013 spilles som en scrambleturnering for 2-mannslag etter "P4-regler". Det er tydelig at dette er en populær turnering og spilleform, da det var lange ventelister for å komme med i turneringen. 120 spillere var heldige og fikk oppleve en fantastisk dag på Aas Gaard golfpark lørdag.

Vinnere ble Ingar Kirkeby-Bjørn Arne Ødegaard fra Miklagard GK. Med hele 9 birdies ble nettoscoren til vinnerlaget -15, og med en fotballtur med billetter til en Championsleague kamp i potten var det to svært fornøyde karer som kunne ta i mot en velfortjent hyllest som vinnere.

Bilde: Scorkortet til Ingar og Bjørn Arne inneholdt hele 9 birdies og kun en bogey. Med det vant de med hele tre slag.

På andre plass fulgte Johnny Engebretsen – Morten Hansen med scoren -12. For dette ble de belønnet med hver sin Playstationmaskin. Morten og Johnny hadde også beste bruttoscore med -10 etter hele 11 birdies. Under flotte forhold fikk hele 50 av de 60 lagene en nettoscore på under par.

Bilde: Morten Hansen og Johnny Engebretsen med hele 11 birdies og en bogey. Med to tildelte slag ble det en nettoscore på 59 og en flott andre plass.

Det er fortsatt flere klubbturneringer igjen, med dette var den siste turneringen som er åpen for spillere fra andre klubber. Alle spillerne var svært fornøyd med dagen og baneforholdene. Æren for dette skal banemannskapet ha, som nok en gang la ned en enorm innsats for å sette banen i perfekt stand. Til tross for kun fire grader ved turneringstart kl 10:00 startet var greenene i svært godt stand og sammen med supre forhold på fairway lå alt til rette for mange gode scorer lørdag.

Dermed ble PLAYSTATION OPEN 2013 et verdig punktum på en flott sesong for Aas Gaard og Hakadal golfklubb, hvor høydepunktene har kommet på rekke og rad.

Resultatlisen - Topp 6:
1. Ingar Kirkeby-Bjørn Arne Ødegaard, Miklagard GK,-15
2. Morten Hansen-Johnny Engebretsen, Hakadal GK, -12
3. Trond Wexhal-Kim-Andre Sørland, Holtsmark GK,-12
4. Espen Bosch-Hilde Bosch, Hakadal GK, -11
5. Einar Westreng Pettersen-Stian Paulsen, Aurskog/Holtsmark GK, -10
6. Thomas Laengen-Ronny Svaleng, Losby GK, -10

Alle resultater finner du her:

Bilde: Daglig leder av Aas Gaard Golfpark, Nils Thomas Fearnley kan overrekke førstepremien til Ingar Kirkeby og Bjørn Arne Ødegaard fra Miklagard GK.

Bilde: Playstation stilte med en rekke premier til en av sesongens mest populære turneringer.

Bilde: Einar Pettersen fra Aurskog sikret seg en ny mobiltelefon etter å ha vært nærmest pinnen på hull 5. Sammen med makker Stian Paulsen ble det en også flott 5 plass i lagkonkurransen. Her på hull 7 pepret Einar pinnen med et perfekt utslag.