Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

HCP/Grønt kort

SVAR 4 - QUIZ

Publisert: 1. april 2012  av Tom Wulff

HIO med ball 2 eller en annen ball.

Spørsmålet var, kan man slå HIO med sin ball 2/eller en annen ball.

Dette  er svar 4. Match/Slagspill.

Spiller A's utslag treffer en vei og alle ser at ballen deler seg i flere biter. Etter regel 5-3 må han sette en ny ball i spill fra utslagsstedet, uten straff.

Spiller A, kan så få HIO med sin andre ball.

Med vennlig hilsen

Tom Wulff
HCP-komiteen

HM?? Fler??
Coca Cola
Sparebanken 1
Varingskollen Barnehage
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Ischebeck
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Din Utvikling
Nets
Olavsgaard
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
Totaltekst
Ryds
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting